– inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirka.

Impuls er en ungdomskonferanse som arrangeres hver vinter for å inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirka. Impuls Trondheim samler hvert år mellom 400 – 600 ungdommer fra hele Midt-Norge og enkelte deler av Vestlandet og Nord-Norge.

Gjennom helga får ungdommene være med på tilbedelse, bibelundervisning, seminarer, konserter og godt fellesskap. Vi vil anbefale Impuls for alle unge mennesker som er nysgjerrige på Gud, fra konfirmantalder og oppover.

Les mer på impulsweb.no.

– årets tema er «ID»

Hver dag gjør vi valg ut i fra hvem vi tenker at vi er.  Og hver dag møter vi andre mennesker ut i fra hvem de virker å være. Vårt selvbilde og vår identitet er uløselig knyttet til valg vi gjør, hvordan vi møter verden, og hvordan verden møter oss.

Når Guds ord lærer oss å ikke frykte, så er det ikke fordi det ikke finnes farer, smerte eller nederlag der ute. Vi kommer til å møte motgang. Men vi trenger ikke frykte på grunn av hvem han er… og at vi er hans.

Impuls 2018

I februar kicker Impuls Trondheim igang – femtende året på rad!  2. – 4. februar arrangeres denne livsforvandlende, fellesskapsbyggende og Jesus-sentrerte ungdomsfestivalen i Charlottenlundhallen. Denne helga samles omkring 500 ungdommer til møter, seminarer og konserter – og DU er invitert!

I tillegg til et spennende tale- og seminarprogram, aktiviteter og kafé kan du også få med deg konserter, konkurranser og bli kjent med ungdommer fra hele Midt-Norge.

Meld deg på som deltaker allerede nå, sett av helgen i kalenderen og begynn å glede deg!

facebook_0

Før 1. januar

Medarbeider på Impuls?

Impuls Trondheim er å regne som en stor dugnad der hele menigheten får muligheten til å bidra til å skape denne uhyre verdifulle konferansen for regionens ungdommer. Arbeidet starter opp allerede i august for noen medearbeidere – og øker i mengde og innsats etterhver som vi nærmer oss konferansen den første helga i februar. Størst behov for medarbeidere er det selvfølgelig under selve helgen

Dersom du har lyst til å være med å bidra som medarbeider på Impuls har du mulighet til å bety noe for ungdommene gjennom den oppgaven som passer deg.

facebook_0

Medarb.