Smågrupper

Gud, vennskap, livet.

Salem Menighet bygger på to pilarer: Gudstjenesten i helgene, og smågruppefelleskap i ukedagene. Smågruppe er et mindre fellesskap, der det er lettere å dele fra hverdagen, dele tro og utfordre hverandre. Vi tror det kristne livet først og fremst leves ut i hverdagene, derfor ønsker vi å utruste verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus til å leve hverdagen sin i etterfølgelse av Ham.

Et mindre fellesskap i Salem består ofte av 4 til 10 personer, og de fleste møtes mellom 2 og 4 ganger månedlig på kafé, på tur i marka eller hjemme hos hverandre. Her kan du bygge gode relasjoner, vokse og bli inkludert i fellesskapet.

Klikk på boksen under for å bli med i et småfellesskap, så kontakter vi deg så snart vi kan! Dette gjelder både om du er en del av Lørdagsmøte- eller G11-fellesskapet.

Jeg vil bli med i et småfellesskap!

E-postadresse

Hvilken gudstjeneste går du til?
G11LørdagsmøtetSolid

Fødselsår

Ukedag(er) som ikke passer for deg

Aktuell(e) gruppe(r)
Kun jenterKun gutterBegge delerEngelsk- talende

Hva ønsker du mest med smågruppa?
Bygge relasjoner med andre kristneStudere BibelenDele fra hverdagen

Annen nyttig info - om du har vært med i smågruppe tidligere, har noen du vil være i gruppe med, er ny i byen osv.?

Vi kontakter deg så snart vi får muligheten!

Send en mail til smaagrupper@salemmenighet.no dersom du har noen spørsmål.