Alpha-kurs

alpha-keep-searching

Når og hvor?

Kursene går på mandager, og neste kurs starter 23 januar 2017.
Sted: Prinsens gate 22B. Gå inn porten i Salem. Hold så til høyre i bakgården og gå inn en brun dobbeldør. I kafeen i underetasjen holder vi kurset.

Infomøte m/gratis middag: søndag 15. januar 19:00 i Salem Menighet. Påmelding på mail: katjasam [at] yahoo.no).

Avslutningsmiddag: 13. juni

Praktiske opplysninger

• Pris: 500.- (inkulderer kursmateriell og matservering på 10 kvelder) Betales etter 3. kurskveld.
  • Pris på Alpha-dag: 200.- Inkluderer alle måltid.
  • Hvis du ønsker å være med trykker du på påmelding-knappen. Finner du ut etter en eller to kvelder at dette ikke var noe for deg står du fritt til å trekke deg uten å betale.
  • Vil du vite mer om kurset tar du kontakt med Katja Samara på mobil: 400 35 171 eller mail: katjasam [at] yahoo.no.

Våren 2017

Alpha-kurs

En alphakveld består av følgende

19.00: Matservering. PS! Har du matallergier eller diabetes tar du kontakt første kvelden eller på mail: katjasam [at] yahoo.no
19.40: Undervisning (se temaoversikt under)
20.20: Kaffepause
20.40: Gruppesamtale. Her kan du stille alle dine spørsmål.
22.00: Slutt.

Tema på Alphakveldene

1. Hvem er Jesus?
  2. Hvorfor døde Jesus?
  3. Hvordan kan vi tro?
  4. Hvorfor og hvordan kan jeg be?
  5. Hvorfor og hvordan lese Bibelen?
  6. Hvordan leder Gud oss?
  7. Hvordan kan jeg stå imot det onde?
  8. Hvorfor og hvordan fortelle det til andre?
  9. Helbreder Gud i dag?
  10. Hvilken betydning har kirken?

22. april 2017 har vi en dedikert Alpha-dag med fokus på temaet «Den Hellige Ånd».