07feb

Aktuell taleserie for Lørdagsmøtet

90% mener at kristne lever med troen «inni skapet», men bare 6% mener tro bør være en privatsak. [Laget, 2018] Vi er ikke bare kalt til å være, men også gjøre disipler. Da må vi tørre å snakke om det vi tror på.

Bakgrunn

Dette er bakgrunnen for den aktuelle taleserien for Lørdagsmøtet.  Tallene er hentet fra Lagets studentundersøkelse som ble lansert under StudentFORUM i januar.

I introduksjonen til rapporten skriver Karl-Johan Kjøde, generalsekretær i Laget følgende: ««Rekordmange unge er personlig kristne, men hvor gjemmer de seg hen, og hvorfor holder de munn?», spurte Morten Schwenke i studentavisen Universitas for et par år siden. Da jeg stilte spørsmålet til et knippe pastorer var svarene lettere unnvikende. De hadde liten kunnskap om det, men hadde samtidig erfart at naturlig trosformidling på studiestedet var noe flere kristne studenter slet med.»

Lagets studentundersøkelse

Aktuell taleserie

Taleserien «9 av 10» strekker seg over 5 lørdager og avsluttes rett før Skepsisuka arrangeres på studiestedene i byen. Går du glipp av en av talene kan vi anbefale å lytte til lydopptakene som legges ut som podcast.

PODCAST

 

9. feb Stolt Asgeir Leine Pedersen Lek og brettspill
16.feb Fordommer Panelsamtale Hybelkveld
23.feb 100% meg Lek og brettspill
2.mar Relasjon Sveinung Susort UT-gruppe Spillkveld
9.mar Verdens beste nyheter “Jeg tror, jeg tror” Quiz
11.-17.mars Skepsisuka