« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Solid

16. september @ 19:30 - 22:30

|Recurring Arrangement (See all)

An event every week that begins at 19:30 on fredag, repeating until 09.12.2022

Går du på ungdomsskolen eller videregående og søker et kristent felleskap der du kan være deg selv og bli bedre kjent med Gud, eller finne et sted å stille de spørsmålene du ikke finner svar på?

Velkommen til Salem menighet og kirka vår! Solid er ungdomsarbeidet vårt for 8. klasse til 3. videregående, med en god gjeng ungdommer som er innom fra uke til uke.

Kvelden starter med møte, deretter noe sosialt, kafé, brettspill, biljard, fotballspill eller andre aktiviteter. Vi avslutter kvelden presis kl. 22.30.

Solid er drevet av ungdommer som er med i sektorer med ulike ansvarsområder: Kafé, lek og arrangement, teknikk, sosialt, møteledelse og lovsang. Ønsker du å involvere deg, anbefaler vi å bli med i en av sektorene.

Vi har også med oss en gjeng flotte studenter som ledere, som tar godt vare på alle de fine ungdommene våre!

Mens det pågår oppussing og ombygging i Prinsens gate 22B, holder vi til i lokalene til Misjonskirka i Arkitekt Christies gate 1C.

Dato:
Kategorier for Arrangement: