10jun

Fra 5 til 9. aug.

Er du mellom 13 og 19 år og skuffet over at det ikke blir noen festival på deg i sommer? Her er et lite plaster på såret!

Fra onsdag 5. august kl 18.00 til søndag 9. august arrangerer nemlig Solidforeldre Camp Solid på den vakre øya Tautra på Frosta.

Her blir det blant annet camping i telt, kveldssamlinger med andakt og lovsang, turneringer, mesternes mester, sol, bading og MYE lek og moro! Foreldre vil lage middag til dere på kveldene, ellers må dere ordne maten selv. Dere vil bli inndelt i grupper etter alder som skal bo sammen og være sammen på mange av aktivitetene. Dette både som koronatiltak og for å bli bedre kjent!

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Tautra? Det er lett! Du kan ta toget til Åsen og bestille taxi til busspris som kjører deg helt til camp-området ved klosterruinene (ring 07417 senest 3 timer før – NB! Gjelder ikke alle togavganger!). Det er mulig å bli med på deler av campen om du jobber eller er opptatt av andre grunner.

Av fasiliteter har vi leid et dusjanlegg i nærheten og har tilgang på ett vannklosett og to festivaltoalett. Vi vil også få tilgang på vann og strøm til opplading av mobiler mm. Ellers er jo litt av sjarmen med campinglivet å leve litt annerledes enn vi gjør til vanlig;-) Det er også lagt inn bestilling på sol og gode badetemperaturer!

Påmelding skjer på arrangement på facebooksiden til Solid.
Pris for hele campen blir ca 600,- pr pers, dette inkludere middag hver kveld.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med Heidi Hovstad på heidi.hovstad(a)online.no eller 922 55 168.