09des

Start året med å be for byen!

Det er en stor glede å få minne om den felleskristne BØNNEUKA 2020.

Det er byens største felleskristne satsing, der vi alle er med og utgjør en forskjell i byen vår. Bønneuka inviterer til felles bønn med mål om å bety enda mer for enda flere! Denne gangen er de fleste innendørs samlinger lagt til Misjonskirken i Arkitekt Christies gt. 1c.

All info om arrangementene under Bønneuka blir å finne på: www.bønneuka.no.
Følg også med på Facebook!

Under Bønneuka 2020 kan du blant annet være med på:

• Bønnevakt 24-7 fra søndag 12/1 til søndag 19/1 (hjemmevakter om natta). Påmelding Salems dag her.
  • Medvandrer i Bønneuka. Få en medvandrer på veien i ditt personlige bønneliv gjennom uka. Møt opp i Salem mandag kl. 17.00 for å høre mer om dette er noe for deg.
  • Salmer – vår felles arv. Salmekveld i Vår Frue kirke mandag kveld, med blant andre Arild Stav og Karoline Barbøl.
  • Lovsang og bønn mandag til fredag kl. 10.30-12.00 i Misjonskirken
  • Bønneseminar, lovsang og bønn tirsdag-torsdag kveld kl. 19.00 i Misjonskirken, med Rhonda Mathisen og Bjørn Olav Hansen
  • Store kveldssamlinger begge søndagene, den 12/1 kl. 19.00 i Misjonskirken, og 19/1 kl. 18.00 i Nidarosdomen
  • Taize-kveld fredag kl. 18.00
  • Stort kveldsmøte for unge voksne i Nidarosdomen lørdag kl. 20.00
  • Bønnetelt på Nordre tirsdag – torsdag kl. 12-14

Om Rhonda Mathisen:
Rhonda Hughey har arbeidet mange år i det internasjonale lederteamet i Transformation, og i lederskapet for International House of Prayer (IHOP) i Kansas. I Norge er hun kjent bl.a. som hovedtaler på Oase og som forfatter av boka «Desperat etter Guds nærvær».

Om Bjørn Olav Hansen:
Bjørn Olav Hansen er ordinert baptistpastor, og leder av Kristi Himmelfartskapell – et økumenisk bønnekapell på Toten. Han er initiativtager til Nasjonal bønneråd, har skrevet flere bøker om bønn, og gjennom mange år holdt bønneseminarer i inn- og utland.