Årsmøte, Salem Menighet

Årsmøtet Salem menighet 27.05.2020 kl 19.30

Hvis du ikke står på mailinglisten som har fått tilsendt sakspapirer ta kontakt på post(a)salemmenighet.no
Stemmerett på årsmøtet har den over 18 år som har betalt medlemsavgift inneværende år senest 7 dager før årsmøtet.
Informasjon om medlemskap https://www.salemmenighet.no/bli-medlem/

I år arrangeres årsmøtet digitalt grunnet situasjonen vi befinner oss i.

For at alle skal få et best mulig årsmøte har vi fire tips til alle dere som ønsker å være med:

1. Last ned Zoom sin app på mobil eller PC. Trykk her for å laste ned Zoom
  2. Les tekniske tips under for å sikre deg god lyd under årsmøtet.
  3. Les kjørereglene for møtet, som ligger under tekniske tips.
  4. NB! Hver skjerm bare får én stemme i sakene som skal stemmes over. Det betyr at hvis dere er to medlemmer som deler skjerm, mister dere en stemme. Derfor må alle koble seg på med hver sin bruker for å få brukt stemmen sin!

Tekniske tips finner du på:
Tips til bruk av Zoom: Salem tips og produsent tips

Kjøreregler:

1. Alle som deltar bør bruke fullt navn når de logger seg på.
  2. Bare de som har stemmerett kan stemme ved valg.
  3. Siden alle deltakere automatisk får mikrofonen sin skrudd av når møtet starter må du skrive navnet ditt i chatten for å be om ordet.
    Skriv også om du ønsker å tegne deg til innlegg, replikk eller saksopplysning eller om du har noe til dagsorden.
  4. Taletid blir satt av ordstyrer.
  5. Dersom du har endringsforslag i møtet må du sende dem på epost til styret(a)salemmenighet.no. Det må også opplyses muntlig om i møtet at det er sendt inn. Frist for innsending settes av ordstyrer under diskusjonen.
  6. Bare det som blir formidlet muntlig regnes som innlegg i debatten. Skriver du forslag eller annet i chatten blir dette ikke regnet med i samtalen.

NB! Vi anbefaler alle å koble seg på møtet mellom klokken 19.00 og 19.20, for å sikre at vi kan starte på tida og for å kunne eventuelt hjelpe de som trenger det.

For sikkerhets skyld kommer vi til å låse møtet fra 19.45, det betyr at det ikke er mulig å koble seg på uten at du tar direkte kontakt med noen i stab eller styret. Vær derfor ute i GOD tid!

Bruk denne linken til å koble deg på møtet: https://us02web.zoom.us/j/82741910537