Høstens første Solid

Tema: Sånne folk som inkluderer andre

Solid er tenåringsarbeidet i Salem menighet. Hver fredag har vi tenåringsgudstjeneste kl 19.30. Vi starter med en times gudstjeneste i lillesalen før vi trekker ned i kaféen for å spise noe godt, prate sammen og kanskje spille biljard, bordtennis, fotballspill eller andre aktiviteter. Vi avslutter kvelden presis kl 22.00.

Ny i Solid?

Spesielt velkommen er du som ikke har vært på Solid før. Vi lover å ta godt imot deg og håper at du vil finne deg til rette i fellesskapet vårt. Til sammen er vi ca 15 voksenledere som rullerer på å være til stede på fredagskveldene. Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Telttur

Dagen etter oppstarten fredag 30. august drar vi på telttur til Tømmerholdtdammen i Estenstadmarka. Oppmøte ved Bekken parkeringsplass lørdag 31. august kl 12.00. Vi er tilbake søndag 1. september kl 12.00. Ta med gode klær, sovepose, liggeunderlag, brødmat, grillmat og drikke, så ordner vi med telt og program. Mer info på Facebook

Har du spørsmål?

Ta kontakt med ungdomspastor Ørjan Tinnen, orjan@salemmenighet.no, tlf 48 07 53 00.

Lillesalen