G11

Vi samler hele familien

Tid: Søndag kl. 11.00
Sted: Storsalen

Hver søndag kl 11 samles alle generasjoner til gudstjeneste. Her er det lovsang, bibelundervisning og vitnesbyrd.

Alle barna i Salem starter gudstjenesten sammen med resten av menigheten, før vi går til søndagsskolen som varer i 45 min.

Gudstjenesten avsluttes med at hele menigheten feirer nattverd. Etter gudstjenesten blir det kaffe og noe å bite i, og ofte finner vi på noe hyggelig sammen.

Søndagsskolen i Salem

Søngasskolen er delt inn i fem ulike grupper: Grønn (1- 3 år), Rød (4- 6 år), Gul (1.- 4. trinn), Blå (5.-7. trinn) og Oransje (8. trinn og oppover). Gjennom søndagsskolesamlingene ønsker vi å utruste hvert enkelt barn med en grunnleggende tro på Jesus som følgesvenn både i hjemmet, fritiden, barnehagen og skolen. Vi lærer om Jesus, synger, leker og koser oss sammen med ulike aktiviteter og har stort fokus på relasjonsbygging.