Lørdagsmøtet

Gudstjeneste for studenter og unge voksne.

På lørdagskveldene kl 20.00 fylles storsalen opp med ca 400 unge voksne. Dette er en gudstjeneste med trøkk og fokus på lovsang, forbønn og forkynnelse. Annenhver gang er det nattverd.

Etter møtene serverer kaféen diverse spiselige retter til en billig penge. Ofte foregår det også andre ting som quiz, konserter, hybelkveld eller lignende. Regelmessig inviterer vi deg også til å bli med ut i byen for å velsigne mennesker med vafler, kaffe og en prat – her kan alle bety en forskjell for byen på sin måte!

Engasjere deg eller stille spørsmål?
En enkel måte å komme i gang på er å fylle ut dette skjemaet, så skal vi hjelpe deg videre 🙂

Når?
Hver lørdag kl 20.00
Hvor?
Prinsens gate 22b

English?

«Lørdagsmøtet» is our ministry for students and young adults. We gather at 8pm every Saturday night for a joyful and inspiring service. We also have interpreters that translate the service to English.
Come and join us – we warmly welcome you!

Høstens lørdagsmøter

Går du glipp av et lørdagsmøte kan du lytte til talene på podcast. 

PODCAST

Informasjon om høstens tematikk kommer her!

Lørdagsmøtet har tatt sommerferie. Vi starter opp igjen lørdag 10.august 2019.

I Trondheim hele/deler av sommeren?

Da bør du sjekke ut DETTE innlegget for oversikt over sommerens møter og du er også veldig velkommen til å bli med i Facebook-gruppen «Trondheim summer edition 2019!». I Trondheim på sommerferie og lyst til å henge med oss? Ja, da er du like velkommen til å bli med på sommermøter og det som deles i Facebook-gruppa 😀

God sommer!

 

Back To Top