07aug

Her finner du påmelding til våre gudstjenester

Velkommen til en ny høst i Salem menighet. En høst vendt mot Gud, hverandre og den flotte byen vår.
Er du ny i Trondheim eller ny i Salem er du ekstra velkommen til å utforske hvem vi er.

Påmelding til gudstjenester

Her finner du påmelding til gudstjenester den kommende uken:

Lørdagsmøtet for studenter og unge voksne

Lørdagsmøtet er fellesskapet for deg som er student eller ung voksen – les mer HER eller kontakt oss hvis du har noen spørsmål.
Det blir god tid til lovsang, undervisning, dele historier og forbønn.  

Etter møtene fortsetter samtalene, gjerne over en kopp. Av hensyn til smittevern arbeider vi nå med å finne en god form for dette, og det kommer vi tilbake til (folk liker for godt å gruppere seg).

Av smittehensyn blir antallet begrenset til 200 stk., som er halvparten av hva vi har vært de siste årene. Av hensyn til andre som kan tenke seg å delta ber vi deg respektere at påmelding er bindende.

Meld deg på under og du får tilsendt billett per sms et par timer før gudstjenesten.

Billett med strekkode/qr-kode vises til vertskap ved inngang enten av mobilbillett, PDF-billett på mobil eller utskrift av PDF på papir.

Gudstjeneste søndager kl. 11.00

Søndag kl. 11.00 samles små og store til gudstjeneste G11 i Salem. Her er det lovsang, bibelundervisning og vitnesbyrd. Barna har søndagsskole i aldersinndelte grupper.

Smittehensyn begrenser antallet per gudstjeneste til 200 stk. og av hensyn til andre som kan tenke seg å delta ber vi deg respektere at påmelding er bindende.

Meld deg på under og du får tilsendt billett per sms/e-post før gudstjenesten.
Billett med strekkode/QR-kode vises til vertskap ved inngang enten av mobilbillett, PDF-billett på mobil eller utskrift av PDF på papir.

Vi sees i Salem!