31aug

Få med deg årets høydepunkt for hele menigheten! Hele menigheten er hjertelige velkomne på tur til IMI Stølen!

Bli med på Menighetsweekend 23-25. september!

Høstens høydepunkt på IMI Stølen på Oppdal nærmer seg og påmelding er åpnet.

Sammen med hele bredden av voksne og familer i Salem skal vi bli bedre kjent med hverandre og Gud gjennom knallgode samlinger, trivelige måltider, turer i Oppdals flotte natur.

Helgen er en ladestasjon som gir påfyll til hverdagene som ligger foran. Helgen er like relevant om du er ny i fellesskapet eller godt kjent i menigheten.

Program og annen nyttig tips link. Informasjon og priser fra IMI Stølen link.

Bli med på en fantastisk helg med fellesskap, aktiviteter og åndelig påfyll!

2015-10-31_13-28-46

Praktiske opplysninger

Alle priser inkluderer helpensjon.

• Voksen (18+):  1 120,-
  • 13 – 17 år:           960,-
  • 8 – 12 år:             600,-
  • 4 – 7 år:               420,-
  • 0 – 3 år:               Gratis
  • Makspris pr. familie: 4 000,-
  • Vestfløy med bad +400,-
  • Vestfløy full leilighet +500

Dersom du har dårlig råd kan vi være behjelpelige med pristilpasning. Ta i så fall kontakt med pastor Jann Even Andresen (952 34 005) eller pastor Arne Christian Rokseth (900 14 992).

Programmet starter på IMI Stølen fredag 23. september kl 18:00 og avslutter med middag og pakking på søndag 25. september kl 14:00.

Første måltid blir kveldsmat 19:00.

For å komme til IMI Stølen kan du enten ta rutebuss/tog til Oppdal sentrum/Oppdal stasjon eller kjøre egen bil. Ca 3 km nord for Oppdal står det et skilt til høyre hvor det står IMI. Kjør ca 400 meter og du får IMI Stølen til høyre. Har du ekstra plass i bilen gled noen andre som har behov! Ved behov for henting Oppdal sentrum kan du kontakte weekend-sjefens assistent Oddvar Søgård (92 83 45 84).

Lørdagen inneholder en bolk med fritid som kan fordeles over ulike aktiviteter både inne og ute:

• Lek på lekeplassen
  • Tur for de som vil gå langt
  • Tur for de som vil gå kort
  • Fotball
  • Vollyball
  • Brettspill
  • Alenetid med Gud
  • Kaffe i sofaen…

Tips til å nyttige ting å ta med!

• Sovepose eller sengetøy (laken, dyne- og putetrekk)
  • Håndklær og toalettsaker
  • Godt med klær for uteliv og tur
  • Innesko/tøfler/tykke sokker anbefales