Årsmøte i Salem 2021

Styret i Salem menighet kaller herved inn til årsmøte i Salem menighet onsdag 26. mai kl. 18.00.

Det er kun registrerte og betalende medlemmer over 18 år i Salems medlemsregister som har mulighet til å stemme på årsmøtet. Du kan selv logge inn på MinSide og sjekke om du er medlem i Salem menighet. Samme sted kan du også sjekke om du har betalt, og eventuelt betale årets medlemskap. Dersom du trenger hjelp til dette, ta kontakt med sentralbordet på post@salemmenighet.no eller ring oss på 73 87 04 60, så kan vi sjekke for deg. Fint hvis dere registrerer og betaler dere i god tid før møtet.

Dersom du ikke er medlem, men ønsker å melde deg inn, gå til BliMedlem og klikk deg videre inn til Normisjons medlemssystem der du kan melde deg inn og betale for ditt medlemskap.

På vegne av styret i Salem menighet ønsker vi dere hjertelig velkommen til årsmøte!