Salem 2022

BLI MED PÅ UTFORDRINGEN!

Frem til 1. april 2021 har vi en innsamling gående til siste del av egenkapital. Vi startet i begynnelsen av desember med et mål om 1,5 millioner, og med den ekstra motivasjonen av at vi har en giver som vil doble beløpet vi samler inn, pangstartet vi med 800.000 på Julegaveaksjonen vi hadde. TUSEN TAKK til alle som har bidratt så langt!

Nå retter vi blikket fram mot 1. april, og vil gjerne invitere deg til å bli med. Vi har funnet på ulike utfordringer som vi håper du vil slenge deg med på, og gjerne utfordre noen andre til å bli med!

Dette er det vi vil komme til fra Repslagerveita når vi åpner dørene en gang i 2022, dersom alt går etter planen!

Utfordringer:

1. Spare-Challenge! Kort fortalt velger du alene eller sammen med noen andre, en eller flere spareutfordringer på et tidspunkt du velger selv i løpet av februar og mars, og det du sparer på utfordringen eller tjener ekstra i perioden, donerer du til prosjektet! Du kan lese mer om denne utfordringen ved å laste ned fila Spare-challenge som du finner lenger ned på denne siden.
  2. Sponsorløp! Studentarbeidet arrangerer sponsorløp, og du kan bli med! Enten som heiagjeng, som sponsor, eller som deltaker. Jobber du i en bedrift som kan sponse noen premier til arrangementet? Det tar vi gjerne imot også – bare si fra til administrasjonen på post@salemmenighet.no.
  4. Gi en arbeidsdag! Kanskje ikke noen av utfordringene over passer for deg? Da vil vi utfordre deg til å gi en arbeidsdag. Det vil si at du finner ut hva du tjener på én arbeidsdag, også gir du dette enkelt til prosjektet via (denne linken). Dersom du krysser av for at du vil ha gaven skatterapportert slik at du får igjen på skatten for gaven, kan du kanksje gi bruttoinntekta di for den dagen også?

Info om nybyggprosjektet

Oversiktsbilde over andre etasje, der du ser ny messanin over bakre del av storsalen, klasserom og grupperom som GUS skal flytte inn i, og et lite gløtt gjennom åpningen i taket til kaféområdet der vi skal innta kirkekaffen.

For å lese mer om nybyggprosjektet, kan du gå til nybygg.salemmenighet.no. Her vil du også se oppdaterte tall uke for uke av aksjonen – helt til vi når 1,5 millioner og skal feire!

Hvordan gi din gave?

Overføring til Nybyggkontoen 4212.04.59117. Merk med navn, og si fra hvis du vil ha skattefradrag og ikke har fått det før.

Vipps til #638898. Her får du ikke skattefradrag, men gaven kommer likevel fram!

Filer til nedlastning