12jun

Til Normisjons nødhjelpsarbeid

Salem menighet er tilknyttet Normisjon, – en landsomfattende misjonsorganisasjonen som driver kirkebyggende og diakonalt arbeid både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
Årets sommergave i Salem går utelukkende til Normisjons nødhjelpsarbeid blant koronarammede land i den tredje verden. Vi oppfordrer våre medlemmer til å bidra raust inn i dette viktig arbeidet.

Hvem og hvordan ønsker vi å hjelpe?

I Normisjonens prosjektområder i Assam i INDIA er det mange dagarbeidere som står uten inntekt på grunn av portforbud. De har verken penger til å kjøpe mat eller tilgang på såpe og hygieneartikler som kan hjelpe til med å forebygge viruset

I ECUADOR har myndighetene mistet kontrollen i deler av landet, og sykehusene opplever kaotiske tilstander. Dagarbeidere står også her uten inntekt og har ikke råd til å kjøpe mat.

Nesten tjue milloner mennesker i Bangladesh har blitt arbeidsløse på grunn av koronapandemien. Det er rapportert at inntektene til de som bor i slummen i Dhaka og de fattige på landsbygda har falt med hele åtti prosent, som betyr at inntekten deres nå ligger på bare tre kroner om dagen.

Normisjon ønsker å distribuere matkasser, hygienesett, smittevernutstyr og medisiner til sårbare familier. Les mer her.

La oss sammen være Jesu øyne, ører, hender og føtter i vår verden og være med å gi helsehjelp og mat til de som trenger det i denne krisetiden.

• Kontonummer:            du kan gi en gave til konto 4200 59 84208
  • Vipps:                            du kan gi en gave via vipps #20132
  • Merk med:                    «Sommergave»
  • Skattefradrag: ønsker du skattefradrag og ikke er registrert fra før, send en e-post med navn og personnummer til post(a)salemmenighet.no.
  • Fast givertjeneste: Hvis du ikke allerede gir fast, kan du lese mer om det på våre nettsider http://www.salemmenighet.no/bli-med/fast-givertjeneste/

God sommer, og takk for alle som har bidratt med gaver i 2020!
Salem Menighet