Soul Children-øvelse

Moholt menighetshus Brøsetvegen 147B,Trondheim

Trondheim Soul Children er et barnekor for deg som går i 5.-10. klasse, og vi øver annenhver torsdag på Moholt menighetshus. Ta med en venn og bli med og syng. Vil du lese mer om koret, klikk her.

Soul Children-øvelse

Moholt menighetshus Brøsetvegen 147B,Trondheim

Trondheim Soul Children er et barnekor for både gutter og jenter fra 5. trinn og oppover.  Vi øver annenhver torsdag på Moholt menighetshus fra kl 18.30-20.00. Ta med en venn og bli med og syng. Vil du lese mer om koret, klikk her.

Moholt menighetshus Brøsetvegen 147B,Trondheim

Velkommen til et enkelt sommermøte! Det blir lovsang, andakt og en kopp med kaffe å få, i tillegg til godt felleskap. Sted er Moholt menighetshus i Brøsetvegen 147B.

Inspirasjonskveld om lovsang

Moholt menighetshus Brøsetvegen 147B,Trondheim

Vi ønsker å invitere dere til en lovsangskveld på Moholt menighetshus 2.Juni kl 19:00! Håpet er at det skal inspirere og sette fokus på hva lovsang / tilbedelse egentlig er. En god gjeng fra Salem var på "Worship conferance" i Watford for en del uker siden. Der fikk de god undervisning og mye påfyll. Hver