Salem Menighet Prinsens gate 22B,TRONDHEIM

Trondheim Soul Children er et barnekor for deg som går i 5. trinn og oppover, og vi øver annenhver torsdag i Prinsensgt. 22b. Ta med en venn og bli med og syng. Vil du lese mer om koret, klikk her.

Salem Menighet Prinsens gate 22B,TRONDHEIM

Trondheim Soul Children er et barnekor for deg som går i 5.-10. klasse, og vi øver annenhver torsdag i Prinsensgt. 22b. Ta med en venn og bli med og syng. Vil du lese mer om koret, klikk her.

Soul Children på Tweensklubb

Salem Menighet Prinsens gate 22B,TRONDHEIM

På grunn av vinterferie blir det ingen ren øvelse for Soul Children, men vi blir med på Tweensklubb i Prinsensgt. 22B kl 18.30- 20.30. Ta med en venn og kom.  Her blir det mat, andakt, lek og morro. Ta med en venn og kom.

Soul Children på Tweensklubb