Stillingsutlysning: Studentpastor

Vi søker ny studentpastor med oppstart august 2020!

Salem Menighet er en stor og mangfoldig flergenerasjonsmenighet som er en del av Normisjon, og bygger på Den Norske kirkes bekjennelsesskrifter. Vi har omtrent 400 medlemmer, men nesten 1000 besøkende hver uke. Og vi vokser! Menigheten ligger sentralt plassert i Trondheim sentrum – midt i hjertet av Norges beste studieby.

På lørdagskveldene kl 20.00 fylles storsalen opp med i underkant av 400 unge voksne. Dette er en gudstjeneste med trøkk og fokus på lovsang, forbønn og forkynnelse. Lørdagsmøtet er en gudstjeneste av og for studenter og unge voksne. Som studentpastor vil du ha det overordnede ansvaret for disse gudstjenestene og arbeidet som springer ut fra det.

Som studentpastor i Salem menighet vil du få muligheten til å være med å forme og bygge et stort studentarbeid.

Stillingsutlysning

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Arne Chr. Rokseth på mobil 90014992.

Søknadsfrist: 1. april 2020
Søknader behandles fortløpende.