Studentweekend ’19

Høsten blir IKKE den samme uten lørdagsmøte-gjengens herlige tur/weekend til Mjuklia! Vi trekker inn frisk fjelluft, blir bedre kjent og fyller på med knallgod undervisning. Dette er en ladestasjon av ypperste kvalitet som gir skikkelig påfyll til semesteret som ligger foran. Helgen er like relevant om du har gått på Lørdagsmøtet i alle de år eller om du havner i kategorien «fersking» – få med deg en fantastisk helg med fellesskap, aktiviteter og input!

Relasjonsbygging er et nøkkelord for Studentweekend; vi er ca 140 studenter og unge voksne på tur, og det er mange anledninger for å bli kjent med – eller bedre kjent med – andre som vanker i Studentarbeidet! Dere som er nye på lørdagsmøtet fra høsten av er spesielt velkomne til å bli med på en weekend der vi blir bedre kjent som kirke og familie.

Nådepuls

Vi håper helgen, under temaet «Nådepuls» (inspirert av Filadelfiakirken sin sang med samme navn), vil forsterke vår forståelse av Guds nåde og gi hver enkelt av oss en dypere relasjon til Jesus. Grunntonen for Studentweekend er som alltid inspirert av Salems visjon: «Å gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus.» Vi tror det har stor betydning at vi samles for å sette fokus på Jesus, anerkjenne Hans storhet og legge livene våre – og byen vår – i Hans hender!

Film fra '18

Deltakeravgift ekskl. buss

Påmeldingen åpner 31.08

Deltakeravgift inkl. buss t/r

Påmeldingen åpner 31.08

Praktiske opplysninger

Prisene inkluderer kost og losji foruten litt brødmat (se pakkeliste). Felles busstransport tur/retur koster 175 kr. Salem legger ikke opp til å tjene på arrangementet, så deltakeravgiften brukes kun for å dekke inn noen av utgiftene.

OBS! Vi har blitt fullbooket tidligere år, og prisene stiger ved midnatt til 6. september, så vær rask!

Ved å bli medlem av Salem Menighet her får du 100,- avslag på deltaker-avgiften! Benytt rabattkode «Medlem».

Vi ønsker ikke at prisen skal gjøre at du ikke kan delta! Ta kontakt med Studentweekend-sjef Audun Grøtta Giske (audungg [at] hotmail.com) dersom dette er tilfelle, så finner vi en løsning.

Felles bussreise fredag 16:00 fra Leütenhaven med oppmøte 15:45 (ved hovedinngangen til Trønderlag Teater, nær parkeringsplassen) og søndag 15:00 fra Mjuklia.

OBS!Det er lurt å få i seg litt mat før avreise da første måltid blir 19:00.

Dersom du ikke kjøper billett til felles buss kan du kjøre selv eller ta rutebuss/ tog til Berkåk sentrum/Berkåk stasjon. Ved behov for henting kan du kontakte Studentweekend-sjef Audun Grøtta Giske (audungg [at] hotmail.com).

[Kommer]

Programmet starter på Mjuklia fredag 13. september kl 18:00 og avslutter på søndag 15. september kl 15:30.

Husk å handle inn brød, pålegg og juice på forhånd!

• Nok oppskjært brød/knekkebrød til fire måltider
        • 1 pålegg
        • 1 melk, juice e.l.
        • Sovepose eller sengetøy (laken, dyne- og putetrekk)