Alpha-kurs

Leter du etter svar på livets store spørsmål?

Over 10 kvelder og en weekend gir Alpha-kurset en god innføring i den kristne tro. Kurset er egnet både for den som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet.

Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner.

Kurs vår 2020

Kursene går over ti torsdager pluss én hel-dag og en avslutningsmiddag.

Høstens kurs starter 6.februar!

Infomøte m/gratis middag: torsdag 30.januar 19:00 i Salem kirke, kafe i kjelleren. Prinsensgt. 22B link.

Vår 2020

Alpha-kurs

Når og hvor?

Sted: Prinsens gate 22B. Gå inn porten i Salem. Hold så til høyre i bakgården og gå inn en brun dobbeltdør. I kafeen i underetasjen holder vi kurset.

En alphakveld består av følgende

19.00: Matservering. PS! Har du matallergier eller diabetes tar du kontakt første kvelden eller på mail: katjasam [at] yahoo.no
19.40: Undervisning (se temaoversikt under)
20.20: Kaffepause
20.40: Gruppesamtale. Her kan du stille alle dine spørsmål.
21.30: Slutt.

Praktiske opplysninger

• Pris: 250.- (inkluderer på 10 kvelder) Betales etter 3. kurskveld.
  • Pris på Alpha-dag: 100.- Inkluderer alle måltid.
  • Hvis du ønsker å være med trykker du på påmelding-knappen. Finner du ut etter en eller to kvelder at dette ikke var noe for deg står du fritt til å trekke deg uten å betale.
  • Vil du vite mer om kurset tar du kontakt med Katja Samara på mobil: 400 35 171 eller mail: katjasam [at] yahoo.no.

Tema på Alphakveldene

1. Hvem er Jesus?
  2. Hvorfor døde Jesus?
  3. Hvordan kan vi tro?
  4. Hvorfor og hvordan kan jeg be?
  5. Hvorfor og hvordan lese Bibelen?
  6. Hvordan leder Gud oss?
  7. Hvordan kan jeg stå imot det onde?
  8. Hvorfor og hvordan fortelle det til andre?
  9. Helbreder Gud i dag?
  10. Hvilken betydning har kirken?

I midten av kurset er det Alpha-weekend med fokus på temaet «Den Hellige Ånd».